Hirdetés

Steep - a Ubisoft péntekig nem ad sajtópéldányokat

|

Ahogy az a multiplayer játékok esetében bevett gyakorlat, a szerverekre mindenkit ugyanakkor engednek fel: újságírót és játékost egyaránt.

Hirdetés

December 2-án, azaz most pénteken jelenik meg a Steep, a Ubisoft idei utolsó játéka. Az elmúlt hetekben bárki kipróbálhatta, de a kiadó nem adott közre információt arról, hogy hányan vettek részt a bétában, csak annyit mondott, sikeres volt a teszt. A szerverek nem haltak le, ami jót és rosszat is jelenthet.

Mindenesetre kíváncsiak vagyunk mind a játékra, mind arra, hogy mekkora érdeklődést vonz. Ugyan egyedül is játszható, a kihívásokat egymagunkban is teljesíthetjük, de az élmény a Ubisoft szerint csak akkor lesz teljes, ha másokkal együtt csúszunk. Bárki létrehozhat majd új tennivalókat, valószínűleg a kiadó is számol ezzel, és abban bízik, hosszútávon a játékosok tartják életben. Úgy legyen. 

Egyelőre annyi biztos, hogy a szerverek december 2-án reggel 9-kor indulnak, addig senki nem játszhat - a sajtó képviselői sem. A kiadó ezt azzal indokolta, hogy szeretné, ha a tesztelők is a játékosoktól hemzsegő szervereken láthatnák először a Steepet, mert úgy rajzolódik ki igazán, milyen élményt kínál. Aki digitálisan veszi meg, már ma délután 6-tól elindíthatja a letöltést.

Ettől függetlenül egyre több kiadó dönt úgy, hogy nem ad a tesztelőknek játékaiból a megjelenés előtt. A Bethesda és a 2K Games játékait egyaránt csak akkor kaphatjuk meg, ha a világon bárhol eljön a megjelenés napja (azaz új-zélandi idő szerint éjfélkor).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)