Hirdetés

Steep - 48 perces videó készít fel a havas hegycsúcsokra

|

A Ubisoft fejlesztői bemutatták a nagyközönségnek a snowboardos, síelős őrületet, és néhány trükköt is megtanítanak nekünk.

Hirdetés

Az E3 2016 alatt az egyik legfurább bejelentés a Steepé volt.  Nem mindenki rajong a hólankás sport játékért, de azon kevesek, akik igen (mint én), ők nagyon. A fejlesztők most ki is adtak egy 48 perces bemutatót, amiben van 20 perc játékmenet is.

A srácok megtanították a közönséget néhány alapvető trükkre, elmesélték, hogyan jutunk majd el egyik helyről a másikra, és az irányítás alapjait is láthattuk.

A több mint háromnegyed órás anyag alatt sokminden szóba került, így akit komolyan érdekli a Ubisoft havas alkotása, az mindenképpen ülje végig az előadást, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)