Hirdetés

Steep - szánkózni visz az új DLC

|

Hagyományos jellegű, fából készült szánkókkal száguldhatunk le az Alpok vonulatain. Miből nem lesz extrém sport...

Hirdetés

A Steep alapjátékban négy extrémsportot űzhettünk: siklóernyőzhettünk, snowboardozhattunk, síelhettünk, vagy szárnyasruhával repülhettünk. A következő, fizetős DLC ezek számát növeli eggyel, de ha a szánkózás is extrémsportnak számít, akkor most sokan forgathatjuk a fejünket, hogy ha nem hagyjuk abba gyerekkorban, akár már elsimert, szponzorált szánkósok is lehetnénk.

Virtuálisan azért még bárki lehet. A Winter Fest Pack megjelenés május 3-ára várható, és a szánkó mellett új kihívásokat (21-et, egész pontosan), öltözékeket, és bossokat(!) hoz. Tíz teljes öltözékkel bővül a kínálat, melyek között banán- és raptorjelmez is lesz.

A csomag 11,99 dollárnak megfelelő összegért lesz beszerezhető, a Season Pass vásárlóinak természetesen további költség nélkül jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)