Hirdetés

Stellaris - bemutatkozott a legfrissebb kiegészítő, a Distant Stars

|

Ősi átjárók, hatalmas szörnyetegek, új világok várnak mindenkit a sztoriorientált tartami csomagban.

Hirdetés

A Stellaris - Distant Stars rengeteg új sztoriszálat hoz be, új anomáliákkal, és szörnyekkel, akik a mélyűr felfedezetlen részeiből másztak elő. Különleges meglepetések is várják majd a felfedezőket, melyek vagy segítik, vagy elpusztítják őket.

Hirdetés

Ezek között lesznek ősi portálok, melyek átvezetnek az űr távoli részeibe. A kulcskérdés az, hogy az adott kapu "kinn tart valamit, vagy fogva tart valakit". Van rá esély, hogy darabokra fogunk szakadni a túloldalon ránk váró szörny közreműködésének köszönhetően.

Az új csillagrendszerek saját sztorival rendelkeznek, és minden új naprendszerhez egy új behemót is jár, akik között vannak békés arcok, és olyanok, akik azonnal széttépnek, hogy a közelükbe megyünk. Már alig várjuk.

A hivatalos megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)