Hirdetés

Stellaris - dátumot kaptak a konzolos változatok

|

Az alapkiadásban nincsenek DLC-k, de a Deluxe Edition tartalmazza mindet.

Hirdetés

Már tavaly nyáron kiderült, hogy a Paradox Interactive dolgozik a sci-fi stratégiai játékának Xbox One-os és PlayStation 4-es változatain, a portolást pedig a Cities: Skylines konzolos verzióin dolgozó Tantalus Media végzi. 

Hirdetés

A kiadó most megerősítette, hogy a Stellaris: Console Edition megjelenésére február 26-án számíthatunk. A standard kiadás egyedül az alapjátékot tartalmazza majd, azonban a Deluxe Edition magába foglalja a Plantoids Species csomagot, a Leviathans sztori DLC-t és az Utopia kiegészítőt is. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy oldották meg a fejlesztők az egységek menedzselését és a menükben való navigálást kontrollerrel, akkor nézzétek meg a mellékelt képet is: 

Érdeklődve várjuk, hogy mennyire működik az irányítás a gyakorlatban. Február 26-án kiderül. Ti megpróbálkoztok majd vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)