Hirdetés

Stellaris - ilyen lesz a MegaCorp kiegészítő

|

A Stellaris új tartalmaiban a határ nem a csillagos ég lesz, hanem a pénzpiac.

Hirdetés

A Stellaris játékosai idén már több tartalmi csomagot is bezsebelhettek a Paradox Interactive stratégiájához: az év elején megjelent Apocalypse elhozta többek között a kalózokat, az áprilisi Distant Stars pedig új világokat kínált. Most megérkezett a legújabb tartalom, amely egészen másra fókuszál. 

Hirdetés

A következő kiegészítő a MegaCorp névre hallgat és arra tervezték, hogy a játék gazdasági elemeit bővítse ki, azaz a játékosok létrehozhatják a saját vállalati birodalmukat a csillagok között, amellyel beköszönthet a "jólét és a profit korszaka".

Kereskedelmi épületeket húzhatunk fel, vezérigazgatókká léphetünk elő a vállalatoknál, üzleti megállapodásokat üthetünk nyélbe, pénzügyi hálózatot hozhatunk létre. Ebből ad egy kis ízelítőt a legelső trailer: 

A Stellaris: MegaCorp egyelőre még nem rendelkezik dátummal, viszont a kiegészítő mellett biztosan jön majd egy ingyenes update, valamint várjuk az alapjáték konzolos megjelenését is. Ti is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)