Hirdetés

Stellaris: Utopia - érkezik az első nagyobb kiegészítő

|

Két kisebb DLC után Utopia címmel készül a Stellaris első nagyszabású kiegészítője, ami több új módszert ad a kezünkbe az űr meghódításához.

Hirdetés

A Paradox szokás szerint több különböző témájú 4X sorozatot is terelget egyszerre, a sci-fi alapokon nyugvó Stellaris viszont még karrierje elején jár, hiszen eddig csak két kisebb DLC-vel bővült. Ez viszont hamarosan megváltozik, ugyanis készül a Utopia.

A készítők az alábbi teaser videónál jóval beszédesebb leírást is közzétettek a kiegészítőről, bár ebben is csak néhány feature-t lepleztek le. A Stellaris univerzumát benépesítő fajok a Utopia kiegészítőben pédlául különleges megaépületeket és kisebb bolygóként szolgáló űrállomásokat is építhetnek, de a kampány kiindulási állapotához képest fejlődhetnek is. Ennek kapcsán választhatunk majd, hogy biológiai, spirituális, vagy a testet a géppel ötvöző módszert választunk, ahogy az új rendszerek közé bekerül az uralmunk alá tartozó különböző fajok jogkörének meghatározása is. Szóval a Paradoxtól megszokott módon rendkívül komplex rendszerekről van szó.

Ti milyen feature-öket látnátok még szívesen a Stellaris: Utopiában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)