Hirdetés

Stellaris: Utopia megjelenés - megvan a dátum

|

Kiderült, hogy mikor jelenik meg a Paradox űrstratégiájának első nagyobb DLC-je, és még egy hangulatos trailert is kaptunk hozzá.

Hirdetés

A fejlesztők már többször bebizonyították, hogy mesterien értenek a stratégiai játékokhoz, és a Stellaris is remek fogadtatásban részesült a műfaj kedvelőinek körében, így várható volt, hogy az alapjátékkal nem ér véget a kaland.

A stratégák hamarosan visszatérhetnek a Stellaris világába, ugyanis jön a számos újdonságot hozó Utopia. A játékosok tovább bővíthetik birodalmukat, óriási építményeket húzhatnak fel, és köszönhetően a még jobban kidolgozott Rights and Privileges rendszernek, népünk menedzselése is átláthatóbb lesz.

A Utopia egyik legfontosabb újítása az Ascension Perkek bevezetése. Ezentúl eldönthetjük, hogy fajunk milyen irányba fejlődjön tovább. Választhatunk biológiai, pszionikus és szintetikus utat is, így más és más lehetőségek nyílnak majd meg előttünk.

A kiegészítő április 6-án jelenik meg és nagyjából 6000 Ft-ot kell kifizetnünk érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)