Hirdetés

Stellaris: Utopia - ismerd meg az újdonságokat

|

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a Stellaris kiegészítője milyen vadonatúj funkciókkal bővíti ki az alapjáték izgalmas játékmenetét, akkor nézd meg a Paradox informatív videóját!

Hirdetés

Ha valamiben, hát stratégiákban nagyon erős a Paradox Interactive portfóliója, elvégre a Cities: Skylines és a Hearts of Iron IV mellett nekik köszönhetjük a tavalyi Stellarist is, amely két kisebb DLC után hamarosan végre megkapja első nagyszabású kiegészítőjét is. 

Az Utopia meglehetősen komplex rendszerekkel bővíti ki az alapjátékot. Többek között óriási épületeket és űrállomásokat húzhatunk fel, sőt a fajok fejlődhetnek is a korábbiakhoz képest az Ascension Perkeknek köszönhetően, legyen szó a biológiai, a pszionikus vagy éppen a szintetikus útról. Ráadásul jogokkal és kiváltságokkal is felruházhatjuk őket, így más-más lehetőségek nyílnak meg előttük. Ha szeretnétek többet is hallani arról, hogy milyen újdonságokat tartogat a Stellaris első nagy kiegészítője, akkor nézzétek meg az alábbi videót, amelyben a játék igazgatója, Martin Anward mesél a részletekről bővebben: 

A Stellaris: Utopia várhatóan április 6-án jelenik meg, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)