Hirdetés

Steve, az ott egy hús a lábad között, vagy a győzelemnek örülsz ennyire?

|

Az elmúlt időszak egyik legszórakoztatóbb grafikai baklövését követte el a Nintendo a Super Smash Bros. Ultimate-ben, Steve és a hús túl jó barátok lettek.

Hirdetés

Egy frissítés keretében nemrég megérkezett a Super Smash Bros. Ultimate és a Minecraft crossover eseménye, melynek keretében a Mojang játékának négy karaktere is bekerült a verekedős mókába. Azt gondolnánk, hogy az építős játéknál kevés franchise ártatlanabb grafikailag, azonban egy elhibázott győzelmi póznak köszönhetően majdhogynem felnőtt tartalom is került az új tartalmak közé.

Történt ugyanis, hogy a fő Minecraft karakter, Steve egy húst is magával hozott a Nintendo játékába, melynek elfogyasztása az alapjátékban a gyógyulását hivatott szolgálni. A karakterek számára készül egy győzelmi képernyő, ha esetleg ők diadalmaskodnak a többiek fölött, ez viszont pont rossz szögből ábrázolja Steve-et és a húsát, ezért úgy tűnik, mintha... nos, nagyon örülne a győzelmének:

A jelenség "Steve's Meat", azaz Steve húsa (a meat szót az angol szlengben a hímtagra is használják) néven vált azonnal mémmé  az internetes körökben. Nyilván való, hogy erre a Nintendo is felfigyelt, akiknek családbarát politikájába nem igazán fér bele, hogy egy karakter masszív merevedéssel jelenjen meg a képernyőn. 

Hirdetés

Így tehát kiadták a 9.0.1-es frissítést, mely egy kicsit kiegyensúlyozza a játékmenetet, és javít bizonyos hibákat, melyek az új karakterek miatt elkerülhetetlenül felütötték a fejüket - emellett pedig megváltoztatja Steve győzelmi animációját, aki a pózolás előtt előbb elfogyasztja a húst. 

Helyrebillent hát az univerzum egyensúlya.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)