Hirdetés

Steve Jobs a netes zenék jövőjéről

|

Steve Jobs, az Apple cég vezetője nyílt levelében az internetről letölthető legális zenei tartalmak jövőjéről beszélt.

Hirdetés

Az Apple oldalára került ki Steve Jobs nyílt levele, amivel új szemléletet szeretne megvalósítani. Jelenleg a legálisan letölthető zenék DRM védelme ugyanis sok fejtörést okoz a felhasználóknak, mivel a korátozások miatt nem tudják minden helyzetben szabadon használni a zenéket. Ezen változtatna az a terv, ami szerint a négy legnagyobb zenei kiadó ( a Universal, a Sony BMG, a Warner és az EMI) megszűntetné a DRM védelmet, így a netről beszerzett zenék is szabadon használhatóak lennének. Jobs szerint ez új távlatokat nyithatna az internetes zeneletöltések terén, új áruházak jöhetnének létre és ez fellendíthetné a zenei kereskedelmet a világhálón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)