Hirdetés

Still Life 2 - A gyilkos elől nincs menekvés

|

A kalandjátékok felnőttesebb, sötétebb hangulatú családjába tartozó Still Life folytatásának új videója jelent meg.

Hirdetés

A renderelt mozi bemutatja, miként kapja el a West-Coast Torturer néven ismert sorozatgyilkos Miss Paloma Hernandezt, a helyi spanyol ajkú kisebbséghez tartozó tényfeltáró újságírót. A hölgy könnyelműnek bizonyult, mikor a rettegett gyilkos nyomába eredt, fogalma sem volt róla, hogy ő lehet a következő áldozat.

still2gstv.jpg


A Post Mortem és a Still Life egyenesági leszármazottjának tekinthető kalandjáték lassan révbe ér, s még tavasszal, de legkésőbb nyáron lerántja a leplet az előző rész maszkos gyilkosáról, csak hogy egy újabb, Darth Vader-ként szörcsögő másikat varrjon a gyanútlan játékos nyakába.
Az elődből ismert kettősség is megmarad, bár ezúttal mindkét szereplő ugyanazon idősíkban nyomoz a gyilkos kiléte után, vagy kísérel meg elmenekülni előle.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)