Hirdetés

Still Life 2 - Bemutatkoznak a hősnők

|

A Post Mortem és a Still Life egyeneságú leszármazottja idén kerül a boltok polcaira. Újabb képek bukkantak fel róla.

Hirdetés

A kalandjátékok köszönik szépen, jól vannak. Minden olyan híreszteléssel ellentétben, amely a műfaj haláláról károgott, megfigyelhető egy főként mennyiségben, de szerencsére jó néhány esetben minőségben is tetten érhető növekedés. A kísérletező projektek (Fahrenheit) mellett a hagyományos point-and-click kalandok is képesek életben maradni egy viszonylag kisebb, ám annál inkább elkötelezett rajongótábornak köszönhetően.



Aktuális versenyzőnk a komorabb, sötétebb kategóriában indul, így nem érdemes sziporkázó szellemességet és hasfalszaggató humort keresni benne. Inkább a rejtélyen, a nyomozáson, és egy kicsit a borzongáson van a hangsúly, elvégre egy kegyetlen sorozatgyilkos nyomába szegődünk FBI ügynökünkkel, míg a csinos riporter lányka bőrében főként menekülünk majd és azon leszünk, hogy megússzuk ép bőrrel a kalandot.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)