Hirdetés

Still Life 2 - Egy sorozatgyilkos nyomában

|

Lassan finishbe ér a 2005-ös esztendő egyik legjobb kalandjátékának folytatása. Két csinos nő egy sorozatgyilkos ellen.

Hirdetés

A Still Life 2 igazság szerint egy sorozat harmadik részének tekinthető, ugyanis Victoria McPherson nagyapja, Gus (festőből lett magánnyomozó) nem csak a Still Life első részében bonyolódott bizarr gyilkossági ügyekbe. Volt neki egy korábbi kalandja is Párizsban (Post Mortem), amiből már akkor levonhattuk a következtetést, hogy a sorozatgyilkosság a gazdagok és hatalmasok sportja, s ez mit sem változott Hasfelmetsző Jack óta. (Világos, hogy a valóság nem ennyire fekete és fehér, de egy játékba mindenképpen belefér.)



Az újabb kiadott képeken elénk táruló Still Life 2 elődje nyomdonkán halad, s végre pontot rak egy nyugtalanító ügy végére, csak hogy elkezdhessen egy másikat. Ezúttal is két szereplőt irányíthatunk felváltva, bár az elődtől eltérően Gus nagypapa évtizedekkel korábbi kalandjai helyett egy oknyomozó riporter (és leendő áldozat), bizonyos Paloma Hernandez bőrébe bújhatunk. A megjelenítés immáron teljes 3D-ben pompázik, ami személyes véleményem szerint egyelőre nem tett jót a hangulatnak. Persze egyetlen teaser és két tucatnyi kiadott kép után bármiféle kijelentés korai lenne.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)