Hirdetés

Still Life 2 - Szemtől szemben a gyilkossal

|

Victoria McPherson újra nyomoz, s ha hihetünk az alkotóknak, végre elkapja korábbi nemezisét is. Bár úgy lenne...

Hirdetés

A 2005-ös Still Life máig élénken él a műfaj rajongóinak emlékezetében. A Syberia játékok grafikus motorjára építkező alkotás Benoit Sokal mesterművétől eltérően nem azért született, hogy érzékeny húrokat pengessen az emberi lélek lantján. Kőkemény thriller volt a javából, ami egy korábbi Microids játék, a Post Mortem sztorijához volt kapcsolható. A két szálon és két idősíkban futó kaland nem tartozott a legnehezebbek közé. A puzzle-elemek bonyolultságára a lézernyalábokat kerülgető minirobotos agyrémet leszámítva a felhasználóbarát jelző volt leginkább rábiggyeszthető. Ez utóbbi is inkább frusztráló volt, mint elgondolkodtató. A történet és a hangulat azonban tényleg kevés támadási felületet hagyott, így hatalmas lelkesedéssel és ovációval fogadta a kalandjátékosok közössége a második rész bejelentését.



Eredetileg mostanában jelent volna meg, de a kiadó inkább jövő nyárra tolta, így legalább az uborkaszezonra is jut néhány igényesebb alkotás. Az új epizód újabb sorozatgyilkost tartogat Victoria McPherson FBI ügynök számára, aki egy oknyomozó riporter kéretlen segítségével (Pont a bájos Paloma Hernandez nyitja ki az ajtót gázálarcos hóhérunk előtt.) deríti majd fel az ügyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)