Hirdetés

Still Life 2 - Tölthető a demó

|

Elérhető a hamarosan megjelenő Still Life 2 demója.

Hirdetés

A Still Life egy jófajta kalandjáték volt. Aki emlékeznek még, a sorozat a Post Mortem című játékkal indult, ahol is Gus McPherson mutatkozott be. A Still Life már az ő unokájáról szólt, Victoria McPherson-ról. Ő már nem magánnyomozó volt, hanem hivatásos FBI ügynök. Egy sorozatgyilkost üldözött, és menet közben kiderült, hogy már a nagypapi is talákozott a pimasszal.

A Still Life befejezése sajnos nem hozott megnyugvást. Elvileg ugyan szitává lőttük a gyilkost, de nem derült ki, hogy ki is volt ő tulajdonképpen. Azóta elméletek százait gyártották a rajongók, de a készítők csak sejtelmesen mosolyogtak. Eddig. A Still Life 2-ben ugyanis kiderül, ki volt Mr. X. Már csak ezért is érdemes kipróbálni. Kétséges, hogy már a demóból kiderülne a nagy titok, ennek ellnére azért töltsétek bátran a Still Life 2 demoját. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)