Hirdetés

Stoked Rider 3D képek

|

A virtuális snowboardozás szerelmesei sajnos kevés játékban mutathatják meg ügyességüket, ám hamarosan egy olyan játék fog érkezni, aminél tényleg nehéz lesz jobbat alkotni.

Hirdetés

A Stoked Rider: Alaska Alien ugyanis a PhysX fizikai számításokat végző kártyájával teljesen kompatibilis lesz, ezáltal rendkívül részletes, valósághű fizikával találkozhatunk majd az amúgy sem gyenge grafikával megáldott játékban. Aki még csak 2D-s képekről ismeri a játékot, annak most egy új dimenzió nyílik meg, mivel három darab 3D-s panoráma képet tettek elérhetővé a fejlesztők a játék oldalán. A képek betöltése után a bal egérgombbal tudjuk forgatni a kamerát és így gyönyörködhetünk a még fejlesztés alatt álló játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)