Hirdetés

Stone Story - már játszható a ASCII kódokból rajzolt pálcika-RPG

|

Elérhetővé vált korai hozzáférésben a régóta készülő szerepjáték, amely egyrészt egészen különleges vizuális köntöst ígér, és még az irányítást sem adja a kezünkbe teljesen. És igen, mégis nagyon érdekes.

Hirdetés

Forduljon el mindenki, akinek már a pixelgrafikás játékoktól jojózni kezd a szeme, ugyanis az öt év fejlesztés eredményeként megjelent Stone Story még azoknál is puritánabb ábrázolásmódot használ, voltaképp ASCII kódokból épül fel. Csak annyit mondok, Candy Box 2. Aki ismeri és szereti ezt a műfajt, annak egészen biztosan felcsillant most szeme.

Hirdetés

A ritkán látott külső mellé szokatlan játékmechanikák társulnak, és ezek közül a legmerészebb abban ölt testet, hogy nemes egyszerűséggel kiveszik az irányítást a kezünkből. Pálcikaember hősünket az MI terelgeti előre az eposzba illő kaland ösvényein, ám biztosak lehetünk benne, hogy nem boldogul minden helyzetben egymaga. Ha azt szeretnénk, hogy sikerrel járjon, akkor craftolással, valamint felszerelését és képességeit cserélgetve tudunk beavatkozni, csakis így tud alkalmazkodni a sosem látott kihívásokhoz, például a bossok viselkedési mintájában bekövetkezett változásokhoz.

Elvileg az elejétől a végéig megismerhetjük akár már most a fő történetszálat, de a korai hozzáférés nagyjából egyévesre tervezett időszaka alatt további tartalommal és funkciókkal kívánják feltölteni, mielőtt elnyerhetné végleges formáját.

Hogy tetszik? Ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)