Hirdetés

Stormdivers - lelepleződött a Matterfall fejlesztőinek újdonsága

|

A Housemarque bemutatta következő címét, a Stormdiverst, amelyen már két éve dolgozik.

Hirdetés

A holland Housemarque legutóbb a PlayStation 4-exkluzív Matterfallal jelentkezett, korábban pedig olyan játékokat készített, mint a Nex Machina, az Alienation, a Resogun és a Dead Nation. A stúdió nemrég azt ígérte, hogy a tőlük megszokott árkád játékoknál valami nagyobbal készülnek legközelebb, így már nagyon kíváncsiak voltunk, hogy mi lesz a következő projektjük. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat megejtette a "nagy" bejelentést: egy multiplayerre fókuszáló játékon dolgoznak már két éve az Unreal Engine 4 segítségével, ami a Stormdivers nevet kapta a keresztségben. Újdonságukból mutattak egy rövid ízelítőt is, de túl sok mindent nem árul el arról, hogy mire számíthatunk a címtől. 

Egy korábbi álláshirdetésnek köszönhetően annyi biztos, hogy a Stormdivers PC-re biztosan megjelenik, de a többi platformról fogalmunk sincs, beleértve a megjelenési dátumot is. Talán az E3 után már okosabbak leszünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)