Hirdetés

Stormrise - DirectX10 és Vista kötelező

|

A kifejezetten konzolokra fejlesztett Stormrise ellátogat PC-re is, ám nem hajlandó ám akármilyen Windows alatt elfutni...

Hirdetés

Érdekes lesz a Creative Assambly új játéka több szempontból is. Egyrészt ugyebár egy RTS játék lesz, amit alapvetően konzolokra képzeltek el asrácok, de kiadják PC-re is, hiszen ők már csak ilyen jó fejek.  A PC-s Stormrise azonban nem elégszik meg akármilyen számítógéppel. Hardverigényt nem mondtak még a srácok, de az már biztos, hogy a játék futtatásához Windows Vista operációs rendszerre, és DirectX10 videókártyára lesz szükségünk. Ez csak azért érdekes, mert hát ugye konzolokon egyik sem jellemző. A Creatve Assambly azonban azt mondta volt az ezirányú kérdésekre vonatkozólag, hogy a Stromrise, a kezdetektől fogva Vista-ra, és DX10-re lett fejlesztve, és optimalizálva, nem úgy, mint például a Total War széria, melynek aktuális epziódja, az Empire: Total War, a napokban jelent meg. punktum. Oké, rendben. Mi meg majd veszünk Vista-t hamar. Azért ezt meg kéne fontolni még egyszer szerintem, nehogy ezen múljon a játék sikere PC-n. Kiderül nem is olyan sokára, amikor is megérkezik a Stormrise a boltokba. Addig is, a tv.gamestar.hu oldalon van egy nagyszerű Stormrise trailer, melyet megtekintve el tudjátok dönteni, érdemes-e operációs rendszert váltani, ha esetleg eddig nem tettétek.

 Stormrise fejlesztői napló

stormrise_video.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)