Hirdetés

Stormrise Launch Trailer

|

A Total War széria fejlesztői a Stormrise segítségével kívánják forradalmasítani a konzolos valósidejű stratégiákat.

Hirdetés

A Stormrise afféle kísérleti projekt a The Creative Assembly és a Sega részéről. Az elsősorban konzolokra tervezett sci-fi RTS-t nem övezte ugyanakkor akkora felhajtás, mint a sikert-sikerre halmozó Empire: Total War-t, az illetékesek meglehetősen sokat várnak tőle. Forradalmat! Újszerű irányítását már levédette a Sega, tehát siker esetén nem másolhatja le a konkurencia. (A részletekről majd egy teszt formájában beszámolunk.) A PC-s táborral mint tudjuk, kiszúrtak abban az értelemben, hogy a többséget elzárták a kipróbálás lehetőségétől.

stromrise-launch-gstv.jpg


A Stormrise az emberi civilizáció sokadik fiktív pusztulásának krónikája. Egy katasztrófa kettészakítja a fajt, a szerencsésebbek föld alatti óvóhelyeken húzzák meg magukat, a többiek pedig próbálnak a felszínen életben maradni. Eljön azonban az idő, amikor újra felszínre jönnek az alvók, hogy visszavegyék örökségüket, az ötlet viszont visszatetszést kelt az evolúció következő lépcsőfokára lépett mutánsokban. Háború tör ki, amit eleddig szokatlan módon nem csak sík terepen, hanem a szintkülönbségeket figyelembe véve zajlik. Ha megtekintitek a videót, rögtön érthető lesz, miről beszélek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)