Hirdetés

Strafe - húsz percnyi gameplay 1996 legjobb játékából

|

Húsz percnyi videó került ki az egyik legelmebetegebb készülő játékból, a 90-es éveket csúcsra járató Strafe-ből.

Hirdetés

Most, hogy felnőtt az a generáció, akiknek a 90-es évek FPS játékai határozták meg a gyerekkorukat, eljött az idő, hogy a nosztalgiát újraértelmezve visszarepítsenek minket a műfaj aranykorába. Mostanában több klasszikus sorozat is új tartalommal (vagy akár teljesen új résszel) bővült, viszont a Strafe teljesen egyed ötleteket helyez rá a jól bevált alapokra.

A Strafe csapata is kint van az idei PAX Prime-on és a múltkori korai játszható verzió után most egy igen komoly demóval készülődtek. A fenti, nagyjából 20 perces gameplay videóban több nagyobb területet és pályát is megnézhetünk a többnyire procedurálisan generált FPS-ből.

A pályák mellett a játék rendezője, Stephen Raney a fegyverek testreszabási lehetőségeit is bemutatta, valamint a közelharci támodásokra is jut idő, szóval ha eddig még nem tudtatok sokat erről a játékról, akkor ezt a videót mindenképp érdemes megnézni, mert minden lényeges dolog kiderül belőle.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)