Hirdetés

Strafe - három különleges kiadást is kap az őrült lövölde

|

A kiadó ma jelentette be, hogy a digitális verzió mellett számos kézzelfogható formában is beszerezhető lesz a retro korszakot idéző Strafe.

Hirdetés

Pörgős játékmenetet és a klasszikus arena shooterek hangulatát ígéri a Pixel Titans hamarosan megjelenő játéka, a kiadó Devolver Digital pedig készül néhány meglepetéssel azoknak is, akik nem annyira szeretik a digitális kiadásokat, viszont nagy rajongói a hamisítatlan retro cuccoknak.

Az első különleges csomag a Throwback Collector's Edition, ami a Steam kulcs mellett többek között tartalmaz egy floppy lemezt, a játék zenéit kazettán és egy, a szobában hordható napszemüveget, ami mindenképp elengedhetetlen egy ilyen játéknál. Ez a változat nagyjából 13 000 forintba fog kerülni.

A Vinyl Collector's Editionben van egy kis csavar, mert a játékot nem tartalmazza, viszont megkapjuk a zenéket bakelitlemezen, ami mellé stílusos művészi rajzok is társulnak. A különleges kiadásért, amiből mindössze 300 darab készül és a standard változatért is kb. 9500 forintot kell fizetnünk.

A kiadó a PS4 tulajdonosokról sem feledkezett meg, limitált számban megvásárolható a PS4 Collector's Box, ami a lemezen kívül tartalmaz egy PC-s Steam kulcsot is.

A Strafe május 9-én érkezik PC-re és PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)