Hirdetés

Strafe - új videóval ünnepli születésnapját a retro lövölde

|

A meglehetősen beteg, de ígéretes FPS pont egy évvel ezelőtt kapta meg az elinduláshoz szükséges alaptőkét a közösségtől. Kellemesen véres és agyament ünneplése következik az évfordulónak.

Hirdetés

A Strafe egy a '90-es évek brutális lövöldéit idéző agymenés. A srácok annyira adnak a retro élményre, hogy még a játék hivatalos weboldala is olyan, mintha a 2000-es évek elején, egy szövegszerkesztőben készült volna. Ha igénytelennek tűnik, akkor csak magatokat hibáztassátok: ti adtátok rá a pénzt.

Pontosan egy évvel ezelőtt sikerült összekéregetniük a fejlesztéshez szükséges 200 000 dollárt a fejlesztőknek Kickstarteren keresztül. A jeles alkalomból egy új, és megfelelően agyament trailert sikerült kiadniuk, az eddigieket elnézve nem is vártunk kevesebbet:

Az egyéves évforduló alkalmából egy Twitch közvetítést is tartanak majd holnap hajnali 4-kor (mármint nálunk). Számunkra kicsit balszerencsés az időzítés, de biztosan lesz felvétel, amivel majd bepótolhatjátok, ha esetleg nem akartok ébren maradni ezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)