Hirdetés

Strange Brigade - vadonatúj karakter érkezett a játékba

|

Egy japán kalandorral bővül a Rebellion alkotása, illetve új fejezettel folytatódik az egyik DLC kampány.

Hirdetés

Az idén megjelent Strange Brigade-ban pajtásainkkal együtt indulhatunk mindenféle izgalmas kalandokra, amelyek során számos természetfeletti lényt kell eltennünk láb alól. Most pedig egy új szereplő is csatlakozott a mókához.

Hirdetés

Már elérhető a játékhoz a The Thrice Damned című DLC kampány második fejezete, ami a The Sunken Kingdom nevet kapta, és a megvásárlásával folytathatjuk a harcot a szörnyetegek ellen.

Emellett pedig elérhetővé vált a Japanese Naval Officer Character Expansion Pack is, ami egy Hachiro Shimizu nevű kalandorral bővíti a játékot. A karakter puskával és pisztollyal vonul harcba, de akár sokkológránátokkal is megszórhatja ellenfeleit, amulettje segítségével pedig különleges támadással intézheti el az életére törő rondaságokat.

A két csomag külön-külön megvásárolható, de a Season Pass természetesen tartalmazza mindkettőt.

Ti játszotok a Strange Brigade-del?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)