Hirdetés

Strange Brigade - négy helyett öt karakter lesz benne megjelenéskor

|

A Rebellion még egy arccal bővíti a brigádot, de a játékot továbbra sem játszhatjuk egyszerre négynél többen.

Hirdetés

A leginkább a Sniper Elite és Nazi Zombie Army játékokról ismert Rebellion augusztus végén a '30-as évekbe utaztat minket, hogy egy különleges alakulat tagjait irányítva átküldjünk pár múmiát a túlvilágra.

Hirdetés

A Strange Brigade egy egyedi és élvezetes kooperatív játék lesz. Eredetileg négy arc közül választhattuk volna ki a nekünk szimpatikusat, de a fejlesztők úgy döntöttek, már a megjelenésre ingyen elérhetővé teszik az ötödik karaktert, Winston Beyt is - viszont csak azoknak, akik előrendelték vagy legkésőbb szeptember végéig megvásárolják a játékot. A többiek később pénzért oldhatják fel. Nézzétek meg a launch trailert, ami szuperül átadja a hangulatot.

Megjelenés augusztus 28-án, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)