Hirdetés

Strange Brigade bejelentés - válogatott természetfeletti lényeket apríthatunk Zombie Army módra

|

A Sniper Elite és Zombie Army készítőinek legújabb játékát a Rebelliontól megszokott, tökéletesen eltalált előzetes vezeti fel.

Hirdetés

Már a Sniper Elite 4-et is nagyon szerettük, így természetesen a fejlesztők következő játékát is nagyon vártuk. Most végre kiderült, hogy mivel kedveskedik nekünk legközelebb a brit Rebellion Developments. 

Befutott ugyanis a nemes egyszerűséggel Strange Brigade címmel érkező új játék első kedvcsináló videója. Ezúttal nem náci katonák vagy hétköznapi zombik ellen vesszük fel a harcot, hanem a 1930-as évek brit birodalmának távoli szegleteit járjuk be, ahol a túlvilági lények lehető legszélesebb skálájából válogathatunk magunknak célpontokat. Maximum négy fős csapatokban olyan szörnyetegekkel vehetjük fel a harcot, mint a minótauroszok, egyiptomi istenségek, és természetesen az élőhalottak sem maradnak a föld alatt.

A pontos megjelenési dátum egyelőre még nem ismert, az viszont biztos, hogy a Strange Brigade PC mellett PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is megjelenik. A Rebellion elmondása alapján az idei E3 alatt még többet is megtudunk majd a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)