Hirdetés

Strange Brigade - új tartalmakat hozott az első update

|

Jöhet pár új pálya és egy új térkép ingyen? Akkor az első frissítést szeretni fogjátok.

Hirdetés

A Sniper Elite sorozatáról is ismert Rebellion egy négyfős kooperatív shooterrel lepte meg a játékosokat nemrég a Strange Brigade képében, amelyben a '30-as években lőhettük az ocsmányabbnál ocsmányabb szörnyeket. Aki esetleg még nem hallott róla, annak a csapat készült egy kis gyorstalpalóval, aki viszont már be is szerezte, az bizonyára örömmel hallja, hogy a fejlesztők sok újdonsággal készülnek a jövőben is, fizetőssel és ajándékkal egyaránt. 

Hirdetés

A játék legelső frissítése kapásból három új pályával bővíti a Score Attackot (Harbin's Dig Path, Hidden Valley, Tunnels of Wadjet) és egy teljesen új térképpel, a Palace-szal egészíti ki a Horde módot. Mindezeket ingyen kapják meg mindazok, akik rendelkeznek az alapjátékkal. A Rebellion emellett több Score Attack pályát és Horde mód térképet ígér, szintén ingyen. 

Persze lesznek fizetős tartalmak is a közeljövőben. Októberben például a Season Pass tulajok megkapják az új mini kampány első két misszióját, a harmadik pedig várhatóan novemberben élesedik majd, ezekhez pedig új hősök is járnak egyedi képességekkel, fegyverekkel és felszerelésekkel. A Strange Brigade augusztus 28-án jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)