Hirdetés

Nem kizárt, hogy elkészül egy Stranger Things játék

|

Biztos, hogy nem a Telltale Games fogja csinálni, de az ötletet nem veti el a Netflix.

Hirdetés

Mikor még a dolgok nem tűntek teljesen veszettnek, a Netflix és a Telltale bejelentette, hogy közösen dolgoznak egy Stranger Things játékon. Semmit nem mutattak belőle, máig nem lehetett tudni, meddig jutott a projekt.

Hirdetés

A Polygon rákérdezett a Netflixnél, hogy mi a helyzet. A streaming platform üzemeltetője megerősítette, hogy a Telltale-nél maradt 25 fejlesztő a Minecraft: Story Mode-ot fejezi be (és így még valószínűbb, hogy a The Walking Dead utolsó évada lezáratlan marad), és egy illetékes elmondta azt is, hogy fontolgatják, hogyan, milyen egyéb módon tudnák a Stranger Thingset interaktív formába ültetni. Lehet, hogy amit a Telltale-lel közösen terveztek, abból már semmi nem lesz, de egy másik csapat esélyt kaphat a bizonyításra.

A Redditen közben elkezdett keringeni az alábbi videó, mely a Stranger Things játék prototípusából származhat, de eredetét egyelőre nem erősítették meg.

Unconfirmed footage of Telltale Games’ Stranger Things from r/gaming

Várjuk a fejleményeket, az alapanyag illene egy játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)