Hirdetés

Stratégák figyelem: elindult az RTS.hu!

|

Aki a Starcraft, a Warcraft III, a Defence of the Ancients, vagy az Age of Empires Online játékokat kedveli, az most figyeljen ide, de nagyon!

Hirdetés

Elindult ugyanis a magyar Real-Time Strategy közösség, az RTS.hu!

A korábbi Replays.hu ugyanis átköltözött az OGC lapcsaládhoz. Őket olyan oldalakról ismerhetitek, mint a díjnyertes Battlefield.hu, a CoD.hu, a Counter-Strike.hu, a Half-Life.hu, vagy épp az NFS.hu.

Most viszont új időszámítás veszi kezdetét, megalakult az RTS.hu, rögtön négy nagyágyúval:

StarCraft - sc.rts.hu
Warcraft III - w3rts.hu
Defence of the Ancients - dota.rts.hu
Age of Empires Online - aoe.rts.hu

Idézem a hivatalos oldalt:

"Mit is kínál majd az új lapcsalád? Az újoncoknak leírásokkal, ismertetőkkel próbáljuk könnyíteni a beilleszkedést, míg a klánoknak/játékosoknak tárhely  és hangkommunikációs szerver lehetőségével tudunk szolgálni. Terveink között szerepel versenyek szervezése, meccsek közvetítése, és a hazai játékosok/klánok eredményeinek nyomon követése interjúk és elemző cikkek formájában."

A teljes bemutatkozást ITT találjátok, egy hangulatos előzetessel együtt.

Irány tehát az RTS.hu, kellemes szórakozást mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)