Hirdetés

Stratégia Central start...

|

G-San, alig néhány perce hozzámvágott egy levelet, melyet úgy érzem nem szabad sokáig csak a magaménak tekinteni. Halljátok hát a szózatot, melynek végeredményeképpen egy teljesen új játékportál nyílik meg előttetek:

Pontosan 1 éve kezdtünk hozzá az FPS-Central alapjainak kidolgozásához, készült az engine, készültek a különféle koncepciók, dizájnok. Az indulás mégis jelentősen eltolódott az előzetes tervekhez képest, hiszen csak december végén tudtunk elindulni az oldallal. Azóta született jó pár aloldal, az előzetes várakozásunkon felül tisztelték meg a látogatók az oldalainkat, bár a valódi interaktivitás, saját fórum hiányában egyelőre még várat magára. Már akkor megfordult a fejünkben a gondolat, mi legyen a következő lépés, merre fejlődjön a mi kis oldalunk. Több alternatíva közül választhattunk, melyek nagy részét a közeljövőben a nyilvánosság elé tárjuk. A társaságunk úgy határozott, hogy az első bővítést egy teljesen más műfajjal foglalkozó oldal elkészítésével kezdjük. Ez pedig nem más mint a Stratégia Central. Ezennel ünnepélyesen megnyitom a Stratégia Central kapuit a tisztelt látogatók előtt.
Az oldal címe: www.fpscentral.hu/strategia

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)