Hirdetés

Stratégiai szövetségben a Stormregion és a 10TACLE

|

A 10TACLE STUDIOS és Magyarország piacvezető játékfejlesztője, a Stormregion úgy határozott, hogy tevékenységét a PC platformon túlra, a játékkonzolok új nemzedékére is kiterjeszti, és taktikai akciójátékot készít XBOX360 és PS3 platformokra. Megállapodás született ezen kívül egy körökre osztott stratégiai játék kifejlesztéséről Sony PSP és Nintendo DS kézikonzolokra. A két cég együttműködése tavaly, a nagysikerű stratégiai játék folytatására kötött megállapodással vette kezdetét. Ennek kapcsán került bejelentésre, hogy a “Codename Panzers: Hidegháború“ munkacímet viselő, PC-s játékkal a Stormregion csapata búcsút int a második világháború korszakának. “Izgalommal töltenek el bennünket az új generációs konzolokban rejlő kreatív lehetőségek. Azon leszünk, hogy maradéktalanul kihasználjuk őket a Codename Panzers márkanév erősítésére, és büszkén tekintünk a 10TACLE STUDIOS-sal való együttműködés új fejezete elé,“ mondotta Szerémy Tamás, a Stormregion Kft. ügyvezetője. “Meggyőződésünk, hogy a Stormregion tapasztalt fejlesztőiben ideális partnerekre találtunk ahhoz, hogy újat és eredetit alkossunk, és minőségi tekintetben is újraértelmezzük a stratégiai játék műfaját. A Codename Panzers márkanév új generációs platformokra való továbbvitele magától értetődő lépése cégfilozófiánknak, mely nemzetközileg elismert, tartósan sikeres márkanevek kiépítését irányozza elő", ecseteli Michele Pes, a 10TACLE STUDIOS AG ügyvezetője az együttműködési megállapodás stratégiai előnyeit.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)