Hirdetés

Strategy First akció a Steam-en

|

Akár 75%-kal is olcsóbban hozzá lehet jutni egyes Strategy First játékokhoz Steam-en keresztül, ha az akció ideje alatt vásárlunk játékot.

Hirdetés

Az július 10-től 16-ig tartandó akció alatt olyan híres játékok lesznek kaphatóak 25-75%-kal kevesebbért, mint a Flatout 2, a Space Empires sorozat, a Disciples 2 Gold, vagy a Jagged Alliance 2. A kiadó játékai közül a legtöbb 5-10 dolláros ár (kb. 1000-2000 FT körül a regionális adókkal) körül fog mozogni. ”A Strategy First volt az első kiadó, aki feltette címeit a Steam rendszerre, és eddig a pontig ez remek társulásnak bizonyult. Szeretnénk megköszönni a támogatás annak a 13 millió játékosnak, akik a Steam rendszeren keresztül jutottak hozzá igen olcsón a játékukhoz." nyilatkozta Emmanuel Wall, a Strategy First üzleti managere. Több információért látogassatok el a Steam weboldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)