Hirdetés

Stray, Grand Theft Auto: Vice City és PowerWash Simulator - ezzel játszunk a hétvégén

|

Néhány napra szinte mindannyian macskabarátokká válunk, még azok is, akik a nyávogó szőrgombócok helyett inkább kutyát tartanak otthon, vagy nyuszit, esetleg tengerimalacot.

Hirdetés

Különös járvány söpör végig a szerkesztőségen, egyre többen érezzük úgy, hogy jó lenne az ablakpárkányra felugorva süttetni magunkat a napon, megkergetni a szomszéd házikedvencként tartott egerét, mélyen belevájni karmainkat a fotel kárpitjába, poénból lelökdösni a szekrény tetején tárolt, inkább díszítés, mint fogyasztás céljából őrizgetett italos üvegeket, és otthagyni a tegnapi vacsoránk végtermékét annak a cipőjében, aki már régóta a bögyünkben van.

mazur - Eddig még nem nagyon fértem hozzá a Strayhez, mert felváltva játszottak vele a gyerekeim, de most már csak sorra kerülök én is. Remélem, végre megtudhatom, hogy mi olyan jó a bútorok karmolgatásában…

HP - Pörög a Stay nálunk is (ahogy az egész szerkesztőség családilag macskalandoz), de még mindig az Escape Academy hatása alatt állok, nagyon szórakoztató agytorna. Ha pedig már megfáradt a szürkeállomány, akkor a Forza Horizon 5 új, Hot Wheels kiegészítője pakolja zenbe szellemem.

Paca - Megkezdem óriási, egyhetes balatoni nyaralásomat, ahova csak a Switch jön velem, úgyhogy esti Nintendo Switch Sports-maratonok lesznek, meg egy kis Mario Golf. Még lehet, hogy beújítok valahonnan egy Super Mario Odyssey-t, ami eddig kimaradt, de a parton fekve azért csak ugrándoznék egy kicsit benne.

Csirke - A Straybe teljesen beleszeretett a család, úgyhogy biztosan folytatódik majd a nagy macskaland, közben pedig legújabb szerelmemet sem hanyagolhatom el, sok lecsutakolásra váró épület és jármű fog megtisztulni a PowerWash Simulatorben.

Hirdetés

Szada - A hétvégén nálunk nyaral a feleségem unokaöccse, így valószínűleg kooperatív móka lesz látástól vakulásig. A LEGO DC Super-Villains előkelő helyen szerepel a "ki fogjuk próbálni" listán, amin egyébként rajta van a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, a Tiny Tina's Wonderlands, a Gang Beasts, a Moving Out és a Golf With Your Friends is. Meglátjuk, hogy mi fog a legjobban pörögni.

MattMadzz - Múlt hétvégén az ingyenes időszak alatt (újra) kipróbáltam az Insurgency: Sandstormot, és ugyan rájöttem, hogy az még mindig nem fekszik, nagyon meghozta a kedvem a taktikusabb lövöldözéshez, szóval a szokásos Ultimate Team farm mellett a BF3: Reality Modjával ütöm majd el az időt. Ja meg persze a Red Dead Redemption 2 is előkerül, ha nem lenne egyértelmű.

Zs - Néhány hete eldöntöttem, hogy végre megtanulok németül, amiben a játékokra is számítok, mivel már az angolban is rengeteget segítettek. A következő hetek során régi klasszikusokat fogok németre állítva tolni, kezdve a Grand Theft Auto: Vice Cityvel, amit erre a hétvégére tartogatok a Fertő körüli biciklizés és a bécsi kiruccanás mellé. 

Kivi - Leporolom a kissé régebben használt PlayStationt, hogy adjak egy esélyt a Straynek. Mindössze néhány óra a sztori, így az se kizárt, hogy egy hosszabb délután alatt végig is érek rajta. Másrészt megpróbálom feloldani LeBron Jamest a Multiversusban, hogy egy kosárlabdával püfölhessem a többi rajzfilmfigurát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Tonight - Hét közben sajnos még nem jutott időm rá, hogy elkezdjem a Strayt, pedig már régóta várom a cyberpunk cica kalandjait, ha pedig egy kicsit jobban ráérek, akkor folytatom a régóta esedékes Fallout: New Vegas pótlást.

Szabi - Két állandó csapatnak tartok DnD partikat, és most igencsak el vagyok maradva a következő alkalmak előkészítésével. Emellett szimultán próbálok minél több információt magamba szívni a Critical Role-os csapat két új szabálykönyvéből, a Call of the Netherdeepből és az Tal'Dorei Rebornból. Dolgos napok elé nézek, de úgy érzem, hogy a játékosaim mostanra kezdik otthon érezni magukat a világban, úgyhogy végre kamatozni kezdett a sok felkészülés, ami csodás érzés. 

Chava - Változatlanul a Jeges Szelek Völgyében kalandozom, jó érzés időnként visszatérni azokhoz a játékokhoz, amelyek az ezredforduló környékén megszerettették velem az RPG-k műfaját. Mi több, kedvet kaptam a helyszín és több más kapcsolódási pont, köztük a Crenshinibon miatt R.A. Salvatore Drizzt-sagájának újraolvasásához. Hosszú menet lesz, de cseppet sem bánom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)