Hirdetés

Steam kontroller - a Creative Assembly már kipróbálta

|

A Creative Assembly kipróbálhatta a Steam kontrollerét és állításuk szerint képesek lennének rá fél óra alatt megírni egy konfigurációt a Total War: Rome 2-höz.

Hirdetés

Rob Bartholomew a PCGamesN-nek számolt be a fejlesztőcsapatuk legújabb kalandjáról a Steam kontrollerrel: "a csapat, miután bejelentkezett a Steam rendszerébe, egyszerűen csak odagörgetett a Total War: Rome 2-ra és nyomott egy "Go"-t."

Ezután a Steam alkalmazta a játékra a kontroller alapbeállításait, ami a bal oldali érintésérzékeny felületen a kamerát irányította, a jobb oldalin az egeret, a ravaszok pedig a jobb és a bal kimenetet.

"És ennyi az egész, amit egy mezei felhasználónak tennie kell. Viszont ha mi egy következő játékunkhoz vagy a Total War: Rome 2-höz szeretnénk írni egy saját kontroller konfigurációt, ki merem jelenteni, hogy fél óra alatt elkészülnénk vele, de egy óra alatt biztosan" - jelentette ki Bartholomew. "Az egész csapat nagyon meg volt elégedve a kontroller beállításainak lehetőségével, mivel ha mi elkészítünk egy beállítást, azt online bárki le tudja tölteni és megosztani, módosítani vagy akár azt felhasználva egy teljesen saját konfigurációt létrehozni" - tette hozzá lelkesen.

Bartholomew szerint a felhasználók 99%-nak legalább annyira kényelmes lesz kezelni ezt a kontrollert, mint az egér és billentyűzet kombóval játszani. Mit gondoltok, igaza lehet? Ti el tudjátok képzelni, hogy elhagyjátok a klasszikus irányítási modellt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)