Hirdetés

Streamben láthatjuk a League of Legends villámló medvéjének újjászületését

|

Hamarosan érkezik a Volibear új formája, ezt pedig egy élő adással szeretnék megünnepelni a fejlesztők.

Hirdetés

A Riot Games bejelentette, hogy a hamarosan teljes vizuális és játékmechanikai átalakítást kapó Volibear egy streamben fogja megmutatni, mit tud. Az adásra magyar idő szerint szombat hajnalban, pontosan 5:00-kor kerül sor a Riot Games csatornáján. Még nem tudjuk, hogy mire számíthatunk, de jó eséllyel láthatunk némi játékmenet is.

Hirdetés

A tegnap kirakott teaser egyébként nem mondta ki nyíltan, hogy Volibear áll majd az adás középpontjában, de aki követi League of Legends híreket, annak ismerős lesz a végén felbukkanó kép.

A Riot Games szépen sorjában átdolgozta a már több mint 10 éves sikerjátékának karaktereit, hogy azok mind külsejükben, mind képességeikben jobban passzoljanak a League of Legends jelenlegi állapotához. Volibear újjászületésében sokan reménykedtek, ezért várhatóan rengetegen fogják követni a maci fellépését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)