Hirdetés

Streammel és magyar nyelvvel ünneplik meg az Age of Empires 25. évfordulóját

|

Egybeesik majd az Age of Empires 4 Anniversary Edition update megjelenésével.

Hirdetés

Az Age of Empires széria egyike azoknak a stratégiáknak, amiknek keményvonalas rajongóik vannak, sokaknál pedig ez már 25 éve tart - akkor jelent ugyanis meg a legelső játék. Az évfordulót a Relic Entertainment sem veszi félvállról, így az ünneplés keretében - az egyébként is folyamatosan frissülő, egy éve megjelent - Age of Empires IV is kap új tartalmat, az Ottomans and Malians DLC októberben fogja hozzáadni ingyen az oszmánokat és a malikat a háborúhoz. 

Persze ez nem minden, ugyanis a fejlesztőcsapat és az Xbox Games Studios egy speciális eseménnyel is készül október végére, amellyel egyszerre egy különleges kiadás is meg fog jelenni.

Hirdetés

Október 25-én egy ünnepi stream fog megemlékezni az Age of Empires 25. évfordulójáról. A szervezők bejelentéseket, interjúkat és "néhány meglepetést" ígérnek a Twitchen, valamint az Age of Empires és Xbox YouTube csatornákon is követhető műsorra.

A Relic egyúttal bejelentette az október 25-én megjelenő Age of Empires IV: Anniversary Edition-t, amelyet Steamről és a Microsoft boltjából is be lehet szerezni: ez tartalmazza az alapjáték mellett az összes eddigi frissítést és az Anniversary Update-et is, amely magába foglalja többek között a két említett új civilizációt, nyolc további térképet, két új biomot, friss achievementeket és új mesterkihívásokat, valamint tizenegy új nyelvet is - igen, köztük van a magyar is! Ez az Age of Empires 4 tulajainak teljesen ingyenes lesz, amiképpen a PC Game Pass előfizetőinek is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztők elindítják a harmadik szezont is, jönnek a rangsorolt csapatjátékok, javítják a tengeri harcok egyensúlyát, útpontjelzőket vezetnek be, illetve tematikus jutalmakkal is várják a stratégákat - a stream során mondják majd el, hogyan lehet bekapcsolódni a buliba (nem fog kimaradni az ünneplésből az Age of Empires II: Definitive Edition és az Age of Empires III: Definitive Edition sem). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)