Hirdetés

Street Fighter - nagy bejelentésekre számíthatunk idén

|

Harmincéves a Street Fighter sorozat, és erről a Capcom sem fog megfeledkezni.

Hirdetés

1987. augusztus 30-án jelent meg az első Street Fighter játék Japánban, de az európai és az észak-amerikai megjelenésre is ebben az évben került sor. A széria szerencsére még mindig aktív, és biztos, hogy idén is érkeznek új karakterek a Street Fighter V-höz.

Ez azonban (valószínűleg) nem része a 30. évforduló ünneplésének. Yoshinori Ono producer egy interjúban elárulta, hogy készülnek egy-két meglepetéssel, kiemelten érdemes lesz figyelni az E3 és a San Diego Comic-Con idején (előbbit júniusban, utóbbit júliusban tartják). Reméljük, végre megtudjuk, hogy áll a Tekken X Street Fighter, ne adj' isten bejelentik, hogy idén végre materializálódik. Egyelőre annyi biztos, hogy az Ultra Street Fighter 2 jön valamikor Nintendo Switchre, de ez még kevés. A Street Fighter karakterek egyébként a Marvel vs. Capcom Infinite-ben is feltűnnek, arról garantáltan beszélni fognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)