Hirdetés

Street Fighter 5 - stílusos videóban tér vissza Ryu nagy ellenfele

|

Ahogyan arra számítottunk, a Capcom a PlayStation Experience 2016-on leplezte le a Street Fighter V következő harcosát, Akumát, de valódi bemutatót most kapott csak a karakter.

Hirdetés

A Capcom már a PlayStation Experience előtt, a Red Bull Battleground bajnokságon utalt rá, hogy kit fognak bejelenteni és a Sony eseményén végre mozgásban is láthattuk a harcost. 

Ryu ősellensége, Akuma először a Super Street Fighter II Turbóban bukkant fel, majd azt követően számos Street Fighter epizódban megfordult, még a Tekken 7-ben is vendégszerepelt. Épp itt van az ideje, hogy a széria legújabb részében, a Street Fighter 5-ben is tiszteletét tegye. Hogy felkészüljetek Akuma visszatérésére, a Capcom közösségi menedzsere, Matt Edwards bemutatja a karaktert bővebben is egy videóban, kitérve a mozdulataira, a képességeire és arra is, hogy miért érdemes őt választani egy-egy összecsapásra. 

A Capcom legalább 2020-ig támogatni fogja a verekedős játékát, aminek első állomása a 2017 Character Pass, amely december 20-án rajtol el Akumával és hat harcost kínál majd a játékosoknak, a többi öt azonban mind új arc lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)