Hirdetés

Street Fighter V - ha eleget játszol, megkapsz minden DLC-t ingyen

|

A Capcom jövőre érkező verekedős játéka, a Street Fighter 5 egy merőben új megoldással próbálja megőrizni a rajongóit és fenntartani az érdeklődést: csak sokat kell vele játszani, és minden DLC a tiéd lehet

Hirdetés

A Capcom az Evo 2015 rendezvényen mutogatta legújabb verekedős játékát. A legnagyobb figyelmet viszont nem csak maga a Street Fighter V, hanem a későbbi DLC-k kapták, ugyanis – szerencsére – nem muszáj értük fizetnünk.

Mivel a cég szeretné fenntartani az érdeklődést, nem tervez nagyobb csomagokat kiadni több karakterrel (mint tette azt korábban a Super- és Ultra-pakkokkal), hanem egyesével fogja bemutatni az újoncokat, akikre szert tehetünk majd igazi pénzért is, de ha eleget játszunk, egyszerűen feloldhatjuk őket. Minden egyes csatánk végén a rendszer egy úgynevezett Fight Moneyt fog adni, ami a játékbeli fizetőeszközünk. Ezekért majd szépen sorban megszerezhetjük a további karaktereket és így csakis azokra kell költenünk, akik igazán tetszenek.

A jövőre érkező alapjátékban 16 karakter fog szerepelni, köztük négy teljesen új, a szériában sohasem látott harcos is. Az, hogy milyen időközönként érkeznek meg az új karakterek, egyelőre rejtély.

PS4-re és PC-re érkező Street Fighter V megjelenésére egészen 2016. tavaszig kell várnunk, de előtte még hamarosan bétázhatnak a PlayStationösök (július 23-tól 28-ig), ősszel pedig belevethetik magukat a meccsekbe a PC-sek is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)