Hirdetés

Street Fighter 5 - számtalan változást hozott az új szezon

|

Hosszú lett a tegnapi változások listája, viszont ami a lényeg, hogy Akuma mellett néhány komoly módosítást is bevezettek a harcokban.

Hirdetés

Ryu nagy ellensége számos Street Fighter epizódban feltűnt, most pedig játszható karakterként tér vissza az 5. részben.

A Capcom röpke 92 oldalon foglalta össze, hogy milyen változások léptek érvénybe december 20-ával. Alaposan megváltoztatták például az invincible mozdulatokat, tehát a képességeket, amiket nem lehet megszakítani. Erre azért volt szükség, mert vannak hősök, akiknek az alapképességei közt is akad olyan, ami megszakíthatatlan, másoknak pedig csak az erősebb képességeik bírnak ilyen tulajdonsággal, amihez energiát kell gyűjteni. Na, ez utóbbit törölték el, így nincs több töltési idő.

Választhatunk háttérzenét, a kilépegetők más kilépegetőkkel kerülnek össze, a rosszul viselkedőket megbélyegezik, a meccs közben lecsatlakozók pedig League pontokat veszítenek.

Még egy megemlítendő apróság, hogy karácsonyi ruhákat is kap néhány karakter: Ken, Zangief, R. Mika, Laura, Karin és Juri. Érdemes megnézni a jelmezeket bemutató, zenére pofozkodó videót.

A karácsonyi csomagot limitált ideig, 5990 forintért tudjátok megvásárolni. Ez tartalmaz egy pályát és a hősök karácsonyi ruháját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)