Hirdetés

Street Fighter V - halloween stílusú tartalmi frissítést kap

|

Ha szeretnénk kicsit szellemesebbé varázsolni kedvenc Street Fighter 5-ös harcosunkat, akkor érdemes odafigyelni a halloweeni öltözeteket kínáló DLC-re.

Hirdetés

A júliusban bemutatkozott Juri után nemrég megérkezett Urien is, aki rögtön belopta magát a játékosok szívébe az egyik különleges támadásával. Jól is esik a harcokat feldobni egy-egy új arccal vagy stílussal, ezért is fog tetszeni sokaknak a Street Fighter 5 új DLC-je. 

A halloween témájú bővítmény pont azt tudja, amit a neve is sugall: az angolszász országokban elterjedt ünnephez kapcsolódó jelmezekbe öltözteti a Capcom verekedős játékának egyes karaktereit, azonban nem mindet. Ryu, Charlie, Vega, Cammy, Necali, Alex és Juri ölthetik magukra a halloweeni jelmezeket, amelyeket október 11-től november 29-ig szerezhetnek be a játékosok, körülbelül 1230 forintért adják darabját. 

A Capcom ezenkívül a jövő hét folyamán kiad egy alkalomhoz illő pályát is, amelyet lámpások díszítenek és pár mókás kikacsintással is meglepi a felhasználókat: a háttérben például felbukkan a Street Fighter 3-as Necro, valamint Effie is. Az új pálya nagyjából 620 forintot kóstál majd. 

Nektek elnyerte a tetszéseteket valamelyik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)