Hirdetés

Street Fighter 5 - lesz folytatás?

|

Felröppent a pletyka, hogy a Capcom titokban egy next-gen Street Fighter verzión dolgozik, ami egyébként érthető is lenne, mert következő generáción is elférne egy verekedős játék. De vajon tényleg?

Hirdetés

Az Evolution Fighting Game Championshipen a Capcom bejelentette, hogy 2014 elején érkezik az Ultra Street Fighter 4, ami 5 új karakterrel és több pályával egészíti ki a népszerű verekedős játékot.

Ez eddig rendben is van, örülünk a az új harcosoknak, viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy mit tervez a Capcom a Xbox One és a PlayStation 4 érkezésére. Az egyik rajongó meg is kereste az Ultra Street Fighter 4 producerét, Yoshinori Ono-t Twitteren és megkérdezte, hogy nem dolgoznak-e titokban egy next-gen Street Fighteren.

 

A rövid válasz, az, hogy nem. Ono azt válaszolta, hogy "jelenleg se pénzük, sem pedig idejük nincs ezzel foglalkozni", úgyhogy sajnos a megjelenéskor biztosan nem lesz Street Fighterünk a csilli-villi új konzolunkon.

Persze Ono nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy a cég később készít egy újgenerációs folytatást, viszont egyelőre az Ultra Street Figther 4 köti le minden idejüket.

Ti szívesen látnátok egy next-gen Street Fightert? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)