Hirdetés

Street Fighter V - megvan, hogy ki lesz a következő harcos

|

A Capcom egy fájóan rövid ízelítővel árulta el a játékosoknak, hogy ki lesz a Street Fighter 5 következő játszható karaktere, aki ott lesz a PlayStation Experience 2016-on is.

Hirdetés

Legutóbb még Urien volt az újdonság a Street Fighter 5 harcos kedvű játékosainak számára, azonban a Capcom már lerántotta a leplet a következő bunyósról, akinek valószínűleg a széria rajongói rendkívül örülnek majd - ráadásul nem is kell rá olyan sokat várni. 

A Capcom a Red Bull Battleground bajnokság végén lepte meg azzal a jelenlévőket, hogy bemutatott egy rövid Street Fighter V kedvcsinálót, amely Akumára utalt. Noha gameplay jeleneteket vagy bővebb bemutatót egyelőre nem kaptunk, a teaserből kiderül, hogy a népszerű karakter a december 3. és 4. között megrendezésre kerülő PlayStation Experience 2016-on játszható lesz. 

Akuma a Super Street Fighter II Turbóban debütált, majd azóta több Street Fighter epizódban is felbukkant, még a Tekken 7-ben is lesz egy vendégszereplése. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)