Hirdetés

Street Fighter IV bejelentésre készül a Capcom

|

Április tizenhetedikére időzítette Street Fighter IV vonatkozású bejelentését a Capcom. Vajon a PC-s verzióról vagy a Championship módról közölnek híreket?

Hirdetés

Friss bejegyzéssel bővült a hivatalos Street Fighter IV internetes napló, legutóbb a tömegeket megmozgató Street Fighter IV Tournament DVD beharangozójáról olvashattunk a blogon. A mai nap folyamán közzétett írás szerint április tizenhetedikén fontos bejelentést hoznak nyilvánosságra a Capcom illetékesei.

Nagyjából tudni lehet az áprilisi hirdetményük tartalmát, feltehetőleg információkkal szolgálnak majd a verekedős produktum PC-s verziójáról vagy kiadják a régóta áhítozott Championship Mode frissítést. Az sem lehetetlen, hogy egyetlen hirdetménnyel duplán kellemes perceket szereznek rajongóik számára, tudniillik mindkét témát pedzegették hetekkel korábban. Érdemes lesz figyelemmel követni a Street Fighter IV körüli történéseket és reménykedni átiratában vagy Championship módjában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)