Hirdetés

Street Fighter IV - pénzért is bunyózhatunk

|

Lehet fogadni a meccsre, szétverni a másikat, elvenni a pénzét. Nem egy utcai rablásról beszélünk.

Hirdetés

A Capcom hivatalos blogján olvasható, hogy a mai naptól fogva a Super Street Fighter IV: Arcade Edition is része a Virgin Gaming szolgáltatásának. Egy rendszer, melyen keresztül pénzért lehet küzdeni.

PlayStation 3 és Xbox 360 játékosok verekedhetnek majd 1v1-ben, 32 fős ligákban, és küzdhetnek majd egyre nagyobb nyereményért, vagy vehetik ki a megkeresett összeget egyenesen a bankszámlájukra. A Capcomos Peter Rosas szerint ez olyan, mint anno a játékautomaták voltak. „Mivel minden meccsért fizettél, sokkal nagyobb öröm volt megnyerni azt, és nézni, ahogy a vesztes ellenfelemnek több pénzt kellett bedobni, míg a folyamatos vereség szépen lassan kiürítette a zsebeit.”

Oké, ez azért nem ugyanaz, itt a meccsre fogadunk, nyerhetünk is (persze a jogi háttér minden országban más, ezért nem ajánlanánk, hogy mindenki így keressen pénzt, mert egyáltalán nem biztos, hogy hazánkban ez legális módszer). Az ingyenes online párbajokból a büszkeségen kívül nem sok mindent nyerünk, de így komoly mennyiségű zsebpénzt lehet összebunyózni, annak, aki ügyes. Ti mit gondoltok erről, jó ötlet egy ilyen rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)