Hirdetés

Már nem a Street Fighter 2 a Capcom legjobban fogyó címe

|

A Capcom befektetői oldalán közzétette, hogy az eddigi rekorder Street Fighter 2 helyét egy másik emlékezetes cím vette át a cég eladási listájának élén.

Hirdetés

Az 1992-ben megjelent, majd többször is újra kiadott Street Fighter 2 életpályája során összesen 6,3 millió példányban kelt el világszerte. De mi lehetett vajon olyan kelendő, hogy még ezt is túlszárnyalja?

A Resident Evil 5. A széria ötödik része ugyan sok rajongónak okozott csalódást, de mint játék, abszolút nem volt rossz. A 2009-es megjelenés óta a mai napig 6,5 milliót adtak el belőle, így lenyomta az eddigi első helyzetettet. A harmadik helyen a Resident Evil 6 áll 5,2 millióval, amit a Resident Evil 2 követ 4,96-tal. Az ötödik már nem egy Resident Evil, hanem a Monster Hunter Freedom 3 4,8 millióval, a lista további öt helyén pedig a Street Fighter II Turbo 4,1 milliós, a Monster Hunter Freedom Unite 3,6 milliós, a Resident Evil 3: Nemesis 3,5 milliós, a Street Fighter 4 3,3 milliós és a Monster Hunter 4 2,8 milliós eladásai szerepelnek.

Hasonlóra számítottatok, vagy meglepetten fogadtátok a hírt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)