Hirdetés

Street Fighter: The Legend of Chun-Li előzetes

|

A jövőre megjelenő Street Fighter: The Legend of Chun-Li adaptációhoz több mint egyperces előzetes érkezett.

Hirdetés

Ha Kristin Kreuk törékeny habtestét felajánlanák szabad használatra, kicsiny hazánk Smallville sorozaton felnőtt lakossága azonnal kihasználna a vízummentességet és megvigasztalná az állandóan búskomor Lana Lang-ot. Kreuk kisasszony olyannyira beleélte magát a Street Fighter: The Legend of Chun-Li forgatásába, hogy sikeresen átmentette WTF arckifejezését a nemrégiben kiadott előzetes minden egyes képkockájába. A Japán területekre koncentráló tréler ugyanolyan izgalmakkal telített, mint bármelyik más természetfeletti erőkkel megspékelt akciófilm kedvcsinálója, aggódok, kijelentésemmel magamra haragítom a Street Fighter: The Legend of Chun-Li rajongók teljes táborát, de Kristin Kreuk szerepeltetése túltesz Jean-Claude Van Damme kéksatyeszos menetelésén. Persze ettől függetlenül lehet kasszasiker az alkotás, mindenesetre február huszonhetedikéig, azaz megjelenése napjáig mindenképpen várnunk kell, addig pöröghet a tréler. Várjátok?


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)