Hirdetés

Street Fighter: The Legend of Chun-Li - Tilos a kritika!

|

Minden kritikust megfosztottak a Street Fighter: The Legend of Chun-Li mozifilm értékelésének lehetőségétől.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint egyetlen kritikus számára sem adatik meg a lehetőség, hogy premiervetítés előtt megtekinthesse és véleményezhesse a február huszonhetedikén debütáló Street Fighter: The Legend of Chun-Li adaptációt, melynek korábban posztolt előzetesét a GSO olvasóközönsége már lemeózta. Egyik olvasónk „aki ezt meg akarja nézni, annak van egy jó hírem: tuti nem lesz sor a jegypénztáraknál” véleménnyel fogadta a Kristin Kreuk főszereplésével mozikba kerülő filmet. Jelen pillanatban úgy tűnik, jövőképe valóra válhat, ugyanis a Fox megtagadta hamarosan megjelenő mozijának premier előtti, kritikusok számára tartogatott vetítését. Teljesen jogosan felszínre buknak félelmeink, milyen minőségre számíthattunk, amennyiben a Fox illetékesei visszatartják a kiéhezett-kiélezett íróeszközökkel felszerelt kritikusokat?

maya.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)