Hirdetés

Street Fighter V - két visszatérő karakter és egy vendégszereplő is érkezik

|

Nemrég kiszivárgott a három új karakter, úgyhogy nem is húzták sokáig a hivatalos bejelentést.

Hirdetés

Három új karakterrel fog bővülni a Street Fighter V harcosainak felhozatala, ráadásul egy szivárgásnak köszönhetően kilétükre már tegnap fény derült, szóval semmi értelme nem volt tovább halogatni a leleplezésüket. 

Hirdetés

A Capcom gyorsan le is tudta a dolgot, egyszerre bemutatták ugyanis mind a három bunyóst: kapunk két visszaztérő kedvencet, ugyanis elérhetővé válik E. Honda és Poison, valamint a Final Fight szériából átruccan Lucia - egyébként 1989-ben eredetileg Poison is az első Final Fight játékban debütált, és azért lett hermafrodita, mert az Észak-Amerikai közönség nem fogadta jól, hogy egy nőt kell megverni egy játékban (végül még ez sem volt elég, és az angol nyelvű verzióba férfi karakterek kerültek Poison és inverz karakterpárja, Roxy helyére). 

Egészen pontosan augusztus 4-én fog megérkezni a három új harcos a Street Fighter V: Arcade Editionbe, alább pedig ti is megnézhetitek a hozzájuk kapcsolódó videókat.

A Street Fighter V: Arcade Edition PC-re és PlayStation 4-re érhető el. Ti pörgetitek még a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)